Dansk byggeri skal investere mere i ny teknologi

Direktør i Dansk Byggeri Michael H. Nielsen vil gerne have øget investeringerne i ny teknologi i byggebranchen. Han peger på lav overskudsgrad i forhold til andre brancher, mange forskellige aktører involveret i samme byggeprojekt og juridiske komplikationer i forbindelse med at anvende data på tværs af løsninger og aktører som nogle af de væsentligste barrierer.

Af Stig Andersen

Selvom der er enkelte lyspunkter, investerer byggebranchen ifølge direktør i Dansk Byggeri Michael H. Nielsen stadig for lidt i ny teknologi. De potentielle gevinster er store, men det er nogle af de aktuelle barrierer også.

Det digitale drømmescenario for Michael H. Nielsen, direktør for erhvervs- og arbejdsgiverforeningen Dansk Byggeri, er at kunne gennemføre et...